Coaching

Met coaching kunnen ervaren, succesvolle managers en compliance en privacy officers nog succesvoller worden.

Als ervaren compliance officer, manager, adviseur en coach ken ik de uitdagingen waar u elke dag voor staat. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in mensen en help ik anderen graag bij het bepalen van belangrijke doelen en het vinden van de weg daar naar toe. Ik blijf hierbij actie- en doelgericht, maar laat de verantwoordelijkheid helemaal bij jou zelf. Jij bepaalt je doelen en jij bepaalt wanneer je deze hebt gehaald. Coaching is maatwerk en kan bij mij in de vorm van een coachingstraject gebaseerd op mijn jarenlange ervaring gecombineerd met de principes van NLP of middels een goed gesprek onder het genot van een heerlijke cappuccino.

Voor mij staat NLP voor efficiënt en effectief communiceren. Door een duidelijk doel te bepalen en met behulp van taal, zowel verbaal als non-verbaal, kun je het gevoel en het gedrag van jezelf, van een ander of van een groep beïnvloeden. Dit werkt natuurlijk goed bij (coaching)gesprekken maar ook bij het creëren van de gewenste cultuur. Welk doel streef je na en op welke manieren ga je deze bereiken?

 

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste processen in je brein. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. Dit geldt op individueel niveau maar ook voor groepen.