Angela Stap

 

 

 

Mijn naam is Angela Stap, ik ben eigenaar en oprichter van Pro-compliance Professionals B.V. “Pro” staat voor professioneel, resultaatgericht en ondernemend privacy- en compliancemanagement. Dit zijn kenmerken die mij en mijn manier van werken typeren.

Ik ben een doelgerichte en initiatiefrijke professional, met ervaring in complexe en snel veranderende organisaties die strenge eisen stellen aan organisatorische en communicatieve vaardigheden.
Ik ben 
betrouwbaar, deskundig en altijd op zoek om grenzen te verleggen en gericht op het behalen van zowel persoonlijke- als bedrijfsdoelen.

Mijn competenties zijn o.a.:

  • Gestructureerd, besluitvaardig en pro-actief in het oplossen van problemen/vragen;
  • Klantgericht en dienstverlenend;
  • Communicatief en gericht op de relatie, verbindend;
  • Goede analytische vaardigheden en vermogen om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden;
  • Energiek, creatief, stressbestendig en positief.

Voor een overzicht van mijn ervaring verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-profiel.

“Pro” staat ook voor Plezier, Relativeren en Ontspannen. Compliance is een serieus vakgebied; er worden zware eisen gesteld aan organisaties en medewerkers en er spelen grote belangen. De consequenties van niet compliant zijn kunnen van vervelend tot kostbaar tot desastreus zijn. Ik werk dan ook keihard om aan de eisen van wetgever, toezichthouder, maatschappij en klant te voldoen. Dit doe ik met plezier, compliance moet vooral leuk en uitdagend zijn, je moet anderen erbij betrekken, enthousiasmeren en onderdeel van de oplossing maken. Als Bestuurder, Directeur of Compliance Officer red je het niet alleen. Hier ligt mijn kracht; het verbinden van de organisatie en de mensen met elkaar en met de doelstellingen achter compliance: een betrouwbare en goed renderende organisatie met tevreden klanten.

De diensten van Pro-compliance Professionals zijn hier allemaal aan gerelateerd: zorgen voor betrouwbare dienstverlening, inzicht in risico’s en inefficiënties, voldoen aan wet- en regelgeving en gedragen door alle belanghebbenden.

Kijk bij Hoe kan ik u helpen voor een overzicht van de diensten van Pro-compliance Professionals.