Referenties

 

 

 

Angela is een gedreven en vakkundige compliance professional. Zij heeft binnen Delta Lloyd compliance op de agenda gezet en een gezicht gegeven. Haar manier van werken typeert zich door daadkracht en verbinding waarmee zij effectief en efficiënt de gewenste resultaten boekt. Zij heeft vlot zicht op de knelpunten, overziet wat er nodig is en haar oplossingen zijn gestructureerd en pragmatisch.

Ik heb de samenwerking met Angela als heel plezierig ervaren, want naast professionaliteit is ook persoonlijk contact en plezier voor haar heel belangrijk.

Leon van Riet
Raad van Bestuur Nationale Nederlanden

 

“Angela is een van die zeldzame managers die natuurlijk ook als een inspirerende mentor fungeert. Met een achtergrond in NLP heeft Angela sterke interpersoonlijke vaardigheden en een unieke capaciteit voor inlevingsvermogen. Deze kwaliteiten vertalen zich vooral in haar vermogen om een ​​team te motiveren en te investeren in het succes van projecten.
Ik heb het plezier gehad om meer dan een jaar met Angela te werken. ‘Belachelijk efficiënt’ is de uitdrukking als ik aan haar denk. Angela weegt het belang van gezamenlijke doelen en doelstellingen af tegen andere zaken die ze belangrijk vindt, en pakt de zaken gestructureerd aan om ze daadwerkelijk ook af te maken.”

Clasina Genee
Sr. Security Officer en Business Continuity Manager Delta Lloyd